Poslední venkovní zápas sehrál Náchod na drahách Slavie Praha, která ale letos zaostává za obvyklými medailovými pozicemi a hraje jen ve středu tabulky. Úvodní dvojice přinesla vyrovnaný zápas. Martina Hrdinová získala náskok na první dráze po výkonu 169 kuželek. Nakonec ale musela bojovat o vítězství nad Šárkou Markovou až do poslední dráhy. Dařilo se Šárce Majerové. Ta dovedla vyrovnanými výkony do úspěšného konce zápas proti Vlastě Kohoutové a nahrála náskok 30 kuželek. Po první třetině vedl Náchod 2:0 o 43 kuželek.

Katka Majerová sice výrazně prohrála druhou dráhu. Další tři dráhy ale dokázala proti Vlaďce Malinské vyhrát. Získala tak bod pro družstvo, přestože porazila o 7 kuželek méně. Úspěšná byla i Nina Brožková, když porazila Míšu Kučerovou už po třech drahách. Náchod tak měl po dvou třetinách jistotu minimálně bodu, když vedl 4:0 o 53 kuželek.

K vítězství stačilo udržet celkový součet nebo vyhrát v jedné z posledních dvojic. Dříve nastalo to druhé. Aneta Cvejnová rozhodla o svém vítězství nad Karoline Utikalovou už po třech drahách a definitivně tak potvrdila vítězství Náchoda. V poslední dvojici si kromě Nikoly Portyšové zahrála i Eliška Boučková. Na Helenu Gruszkovou jim nakonec chybělo 6 kuželek, což znamenalo čestný úspěch pro Slavii. Náchod vyhrál na Slavii jednoznačně 7:1 o 88 kuželek. Náchod má již jistou stříbrnou medaili, zatímco Slavia, která v posledních letech obvykle končila druhá, tentokrát zůstane bez medaile.

Marková – Hrdinová                                     2:2 (571:584)

Kohoutová –  Majerová Š.                           1:3 (561:591)

Malinská – Majerová K.                                1:3 (576:569)

Kučerová – Brožková                                   1:3 (554:571)

Utikalová – Cvejnová                                    0:4 (535:576)

Gruszková – Portyšová + Boučková          2:2 (581:575)

Autor: Tomáš Majer