Poslední zápas sehrál Náchod B na drahách sestupujícího Přerova. K definitivní záchraně potřeboval Náchod uhrát dvě dráhy. To se mu podařilo už po první třetině. Tereza Bendová rozdrtila Soňu Ženčákovou na prvních dvou drahách 62 kuželek. Střídající Michaela Beňová ztrátu trochu snížila, ale přesto Tereza vysoko vyhrála. Veronika Kábrtová porazila výborných 614 kuželek a s přehledem vyhrála nad Šárkou Novákovou. Po první třetině vedl Náchod 2:0 o 78 kuželek. V další části zápasu mohl hrát v klidu, prvoligovou příslušnost pro příští rok měl už zajištěnou.

Bod pro Náchod přidala Lucie Slavíková, když porazila slabě hrající Moniku Pavelkovou. První bod pro Přerov získala Adriana Svobodová, když porazila Báru Lokvencovou. Náchodu nepomohlo ani střídání za Nikolu Bartoníčkovou. Přesto měl Náchod po dvou třetinách slibnou pozici. Vedl 3:1 o rovných 100 kuželek.

Adéla Víšová první dráhu nad Zuzanou Machalovou vyhrála, další tři dráhy ale prohrála. Podobně dopadla i Andrea Prouzová proti Lindě Lidman. I ona první dráhu vyhrála, ale další tři dráhy získala soupeřka. Náskok Náchoda se ale ukázal být dostatečný. Náchod v celkovém součtu vyhrál v Přerově 5:3 o 29 kuželek. Nejmladší tým v 1. lize s věkovým průměrem 19 let tak udržel první ligu i pro příští rok, když v konečné tabulce obsadil 8. místo.

Ženčáková + Beňová – Bendová                            2:2 (542:591)

Nováková – Kábrtová                                               1:3 (585:614)

Pavelková – Slavíková                                             1:3 (494:552)

Svobodová – Lokvencová + Bartoníčková           3:1 (556:520)

Machalová – Víšová                                                 3:1 (571:533)

Lidman – Prouzová                                                  3:1 (564:531)

Autor: Tomáš Majer