Po týdnu jely náchodské ženy opět do Prahy, tentokrát ale na dráhy Konstruktivy, která bojuje o záchranu. Úvod zápasu vyšel lépe Náchodu. Šárka Majerová získala rozhodující náskok nad Hanou Kovářovou již v první polovině hry. Martina Hrdinová musela s Marií Chlumskou více bojovat, ale na třetí dráze rozhodla o svém vítězství. Náchod vedl 2:0 o 47 kuželek a vypadalo to, že po sérii remíz konečně Náchod venku vyhraje.

Ani ve druhé třetině nic nenasvědčovalo tomu, že by zápas mohl dopadnout jinak než vítězstvím Náchoda. Nina Brožková jasně vedla nad Kateřinou Kotoučovou a Lucie Moravcová hrála vyrovnaný zápas proti Janě Čihákové. V polovině zápasu již celkový náskok Náchoda překročil 80 kuželek. Domácí ale vystřídali a Edita Koblížková hrála podstatně lépe než Kateřina Kotoučová. Nina Brožková ale měla dostatečný náskok a svůj zápas dovedla k výhře. Na vedlejších drahách se výrazně zlepšila Jana Čiháková a ve druhé polovině hry výrazně porazila Lucii Moravcovou. Náchod sice vedl na body 3:1, ale v kuželkách se jeho náskok smrskl na pouhých 6 kuželek.

Do závěru tedy bylo vše otevřené. Aneta Cvejnová potvrdila, že se jí na Konstruktivě daří a vyrovnanou hrou postupně budovala náskok nad Evou Kopřivovou. Iloně Bezdíčkové a ani střídající Renatě Šimůnkové se ale nedařilo a zápas se vyvíjel jednoznačně ve prospěch Petry Najmanové. Dlouho před koncem bylo jasné, že Náchod vyhraje na jednotlivé hry 4:2 a o vítězství Náchoda nebo remíze bude rozhodovat celkový součet. Bohužel pro Náchod kuželky rychleji naskakovaly na straně Konstruktivy. Na celkový součet Konstruktiva vyhrála o 38 kuželek, což znamenalo remízu, která je pro Náchod již čtvrtou v této sezóně. Náchod se může pyšnit titulem remízový král, z 5 zápasů venku uhrál 4x remízu. Nikdo jiný v lize nemá víc než 2 remízy.

 Chlumská – Hrdinová                                      2:2 (526:540)

Kovářová + Starecki – Majerová Š.                  1:3 (505:538)

Kotoučová + Koblížková – Brožková               2:2 (514:554)

Čiháková – Moravcová                                     3:1 (575:514)

Kopřivová – Cvejnová                                      0,5:3,5 (542:583)

Najmanová – Bezdíčková + Šimůnková          4:0 (566:481)

Autor: Tomáš Majer