Den po zápase proti béčku prověřily hráčky Dačic i náchodské áčko. Na jeden výjezd tak odehrály zápasy proti oběma náchodským týmům. Oba první zápasy přinesly vyrovnaný boj. Šárka Majerová od třetí dráhy prohrávala s Klárou Křížovou, závěrečnou dorážkou ale zápas otočila ve svůj prospěch. Elišce Boučkové vyšla první dráha, nakonec ale těsně prohrála s Veronikou Brtníkovou. Po první třetině byl stav nerozhodný nejen na body, ale i na kuželky.

Druhá třetina dopadla jednoznačně pro Náchod. Obě náchodské hráčky rozhodly o vítězství už po třech drahách. Katka Majerová nakonec porazila Karolínu Kuncovou na kuželky jen těsně, protože jí nevyšla poslední dráha. Nina Brožková ale dvojici dačických hráček porazila téměř o 100 kuželek a zařídila tak bezpečný náskok v kuželkách. Náchod vedl nad Dačicemi 3:1 o 105 kuželek a o jeho výhře nikdo nepochyboval.

O zvrat se pokoušela Petra Mertlová, s výkonem 618 kuželek nejlepší hráčka zápasu. Nikola Portyšová ale hrála také kvalitně a prohrála jen o 35 kuželek. Aneta Cvejnová nepřipustila žádné komplikace. I když se jí nedařilo tak jako na Žižkově, dokázala porazit Ivu Molovou na všech čtyřech drahách. Áčko tak naložilo s Dačicemi podobně jako béčko, vyhrálo 6:2. Jen rozdíl v kuželkách byl výraznější, tentokrát to bylo o 121. Oba náchodské ženské týmy zatím vyhrály všechny své zápasy.

Majerová Š. – Křížová K.                              2:2 (592:585)

Boučková – Brtníková                                  1,5:2,5 (562:569)

Majerová K. – Kuncová                                3:1 (564:555)

Brožková – Křížová T. + Kovářová             4:0 (591:495)

Cvejnová – Molová                                       4:0 (565:514)

Portyšová – Mertlová                                   1:3 (583:618)

Autor: Tomáš Majer

Zanechat odpověd

Vaše emailová adresa nebude publikována.Emailová adresa je vyžadována.