Dalším soupeřem žen Náchoda B byl Jablonec, který by neměl být vážnější překážkou. Úvodní dvojici vyhrála Adéla Víšová. Sice dlouho s Ivetou Seifertovou prohrávala, ale zlepšený výkon v závěru jí přinesl vítězství. Oboustranné trápení v zápase mezi Milenou Mankoveckou a Lenkou Stejskalovou nakonec rozhodla jediná kuželka ve prospěch domácí hráčky. Náchod tak vedl po první třetině 2:0 o 30 kuželek.

Ve druhé části se představila jedna z nejlepších hráček 2. ligy Jana Florianová. Předváděla výbornou hru a zůstala jen 3 kuželky za hranicí 600 kuželek. Nebýt pokažené poslední dorážky, mohla padnout i tato hranice. Její soupeřkou byla Kateřina Gintarová, která dostala po delší době šanci v základní sestavě. S Janou Florianovou ale prohrála o více než 100 kuželek. Ztrátu naštěstí zmírnila Denisa Nálevková, když výrazně porazila Zdeňku Kvapilovou. Po dvou třetinách vedl Náchod na body 3:1, ale na kuželky vedl Jablonec o 30.

Třetí třetina již proběhla v režii Náchoda. Eliška Boučková porazila na všech čtyřech drahách Janu Gembecovou, i když druhou dráhu zahrála hodně pod své možnosti. Bod přidala i Lucie Slavíková, která si poradila s Jitkou Šklíbovou. Jana Florianová sice svým výkonem výrazně převýšila ostatní hráčky v utkání, druhý nejvyšší výkon byl o 62 kuželek nižší. Sama ale na vše nestačila a tak se z vítězství raduje Náchod v poměru 7:1 o 43 kuželek.

Víšová – Seifertová                              3:1 (535:506)

Mankovecká – Stejskalová                   2:2 (508:507)

Nálevková – Kvapilová                         3:1 (523:464)

Gintarová – Florianová                           0:4 (488:597)

Slavíková – Šklíbová                            3:1 (530:504)

Boučková – Gembecová                      4:0 (524:487)

Autor: Tomáš Majer