Druhou část sezóny zahájili muži Náchoda proti příjemnému soupeři. Sokol Vršovice dosud uhrál pouze 1 bod a jsou v tabulce beznadějně poslední. Martin Kovačík si pěkně zahrál, Pavel Grygar ho neohrozil ani na jedné dráze. Martin Kovačík tak kromě bodu za vítězství nahrál i slušný náskok v kuželkách. Aleš Tichý se prezentoval vyrovnanou hrou, ale narazil na kvalitně hrajícího Jiřího Rejthárka, kterému se podařilo získat jediný bod v utkání pro Vršovice. Při skóre 1:1 vedl Náchod o 81 kuželku.

Tonda Hejzlar neměl příliš přesnou dorážku na prvních dvou drahách. Stálo ho to dva dílčí body v utkání proti Jiřímu Jabůrkovi. Pak ale Tonda Hejzlar zabral a nakonec s přehledem vyhrál. Jan Adamů sice narazil na nejlepšího hráče Vršovic, Zbyňka Vilímovského, ale přesto ho dokázal porazit na všech čtyřech drahách. Téměř dokonalý výkon Jana Adamů kazí skutečnost, že mu jen 1 kuželka chyběla do šestistovky. Po dvou třetinách již bylo jasné, že k žádnému překvapení nedojde. Náchod vedl 3:1 o 126 kuželek.

Poslední třetina už jen podtrhla naprostou dominanci Náchoda. Tomášové Adamů a Majer slabě hrajícím soupeřům nenechali ani jednu dráhu a dovedli Náchod k jasnému vítězství 7:1 o 249 kuželek. Vítězství nad Vršovicemi je pro Náchod již šesté v řadě. V tabulce postoupil Náchod již na 4. místo.

Kovačík – Grygar                     4:0 (579:491)

Tichý – Rejthárek                     1:3 (551:558)

Hejzlar – Jabůrek                     2:2 (543:521)

Adamů J. – Vilímovský            4:0 (599:576)

Adamů T. – Šveda                    4:0 (543:458)

Majer – Šmejkal                       4:0 (522:484)

Autor: Tomáš Majer